Tatoeage

 

Tatoeages zetten door een professionele tatoeëerder is een persoonlijke en artistieke ervaring. Als je overweegt om een tatoeage te laten zetten, ben je bij ons aan het juiste adres. Onze ervaren tatoeëerders staan ​​klaar om jouw ideeën tot leven te brengen in een uniek en op maat gemaakt ontwerp.

Of je nu een kleine symbolische tatoeage wilt of een uitgebreid kunstwerk op je lichaam, wij zijn er om je te begeleiden door het proces. Onze prijzen variëren afhankelijk van de grootte en complexiteit van het ontwerp, maar we streven ernaar om eerlijke tarieven aan te bieden voor hoogwaardige tatoeages.

Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken voor een consultatie met onze tatoeëerder. Tijdens dit gesprek kunnen we jouw ideeën bespreken, eventuele vragen beantwoorden en samen een plan maken om jouw tatoeage tot leven te brengen. We geloven in het creëren van tatoeages die een verhaal vertellen, diep persoonlijk zijn en een leven lang meegaan.

Laat je inspireren, durf creatief te zijn en maak van jouw tatoeage een uniek kunstwerk dat jouw persoonlijkheid en stijl weerspiegelt. We kijken ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan en iets prachtigs te creëren dat voor altijd bij je zal blijven. 


Piercings Prijs
Oor lel 1ste gaatje € 10,-
Oor lel per extra gaatje € 15,-
2de gaatje in oor € 20,-
extra gaatje in oor € 25,-
Helix Piercing € 40,-
Flat € 40,-
Tragus Piercing € 40,-
Daith € 45,-
Rook € 45,-
Industrial € 60,-
Overige Oor Piercings € 40,-
Navel € 50,-
Tepel € 45,-
2 tepels € 70,-
Neus € 40,-
Dermal € 60,-
Tong € 60,-
Septrum € 45,-
Lip Div. € 40,-